VIKALIS VX 40MG prodaja dostava cena Beograd Srbija
1 Kutija 1,700 din
Poručite

KAMAGRA

Vikalis VX 40mg

Vikalis VX 40mg preparat za potenciju je uspešan i popularan lek za lečenje i tretman impotencija kod muškaraca. Sadržaj je isti kao i kod Cialis tableta. Medicinski naziv za Vikalis VX 40mg je Tadalafil. Svaka tableta Vikalis VX 40mg sadrži paralelno dve aktivne supstance, Tadalafil koji povećava protok krvi kroz genitalni region i Dapoksetin, koji sprečava pojavu prevremene ejakulacije.

Vikalis VX 40 mg Dejstvo

Medicinski naziv za Vikalis VX 40mg je Tadalafil koji pripada porodici PDE 5 inhibitora. Ove tablete Vikalis VX 40 mg deluju takao što dovode do širenja krvnih sudova u telu sa posebnim naglaskom na regiju oko genitalija. Samim tim, povećava se jači protok krvi i omogućava se erekcija.

Vikalis VX 40 mg Indikacije

Najčešći prijavljivani neželjeni simptomi Vikalis VX 40mg pri korišćenju su: glavobolja, crvenilo u licu, mučnina. Neželjena dejstva su uglavnom usko povezana sa dehidracijom, i povećanjem unosa vode nestaju.

Vikalis VX 40 mg Upotreba/Doziranje

Preporučena Vikalis VX 40mg unutar perioda od 24 sata je 40 mg (1 tableta). Ovaj lek postaje efektivan u roku od 60 minuta. Vreme trajanja delovanja Vikalis VX 40mg je od 36 do 72 sata. Obavezno uvek popijte tabletu sa većom čašom vode.
Pacijenti koji su bolesni ili imaju određene terapije i tegobe treba da se konsultuju sa svojim lekarom.

Vikalis VX 40 mg Neželjena dejstva

Posavetujte se o svemu sa vašim lekarom, pa i o kontrolisanju nuspojava i prevenciji i smanjivanju istih. Oni koji koriste Vikalis VX 40mg tablete povremeno mogu iskusiti pojavu pratećih efekata (prateći efekti su: crvenilo lica, glavobolja, zapušen nos, suve oči, blaga mučnina.) Nabrojani prateći efekti se obično eliminišu povećanim unosom tečnosti. Sledeće tipove lekova ne treba mešati sa Vikalis tabletama: Nitroglicerinski lekovi, Nitroprusidni lekovi, Amil nitrat (rekreativno poznat kao poppers) Lekovi primaoci organa davaoca, Azolski antimikotični lekovi.

Vikalis VX 40 mg Pakovanje

Rok upotrebe Vikalis VX 40mg označen na originalnom pakovanju.
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece. Pakovanje Vikalis VX 40mg tableta sadrži 10 tableta (10×40 mg).