SUPER VIKALIS VX Prodaja Dostava BEOGRAD, SRBIJA
1 Kutija 1,700 din
Poručite

KAMAGRA

Super Vikalis VX Prodaja

Super Vikalis VX (20+60mg) je najbolji kombinovani preparat za jačanje potencije i sprečavanje prerane ejakulacije. Super Vikalis VX 20+60mg) se sastoji od 2 aktivna sastojka i to tadalafil 20mg + dapoksetin 60mg. Tadalafil povećava dotok krvi u muški polni organ i tako pomaže u postizanju erekcije, a dapoxetin pomaže u uzdržavanju od doživaljavnja vrhunca.

Super Vikalis VX Dejstvo

Medicinski naziv za Vikalis VX 40 mg je Tadalafil koji pripada porodici PDE 5 inhibitora. Super Vikalis VX deluje taka što dovode do širenja krvnih sudova, samim tim, povećava se jači protok krvi i omogućava se erekcija.

Super Vikalis VX Indikacije

Super Vikalis VX je namenjen prvenstveno muškarcima koji imaju probleme sa potencijom, ali i prevremenom ejakulacijom. Muškarci stariji od 18 godina koji teško postižu i održavaju erekciju mogu imati koristi od Super Vikalis VX, ali i oni koji imaju problem prevremene ejakulacije.

Super Vikalis VX Upotreba/Doziranje

Uzima se jedna tableta Super Vikalis VX sa čašom tople vode 30 do 40 minuta pre odnosa. Dejstvo traje do 36h. Preporučena dnevna doza je 1 tableta. Ukoliko prvi put koristite lekove za potenciju, preporuka za početak je polovina tablete.

Super Vikalis VX Neželjena dejstva

Posavetujte se o svemu sa vašim lekarom, pa i o kontrolisanju nuspojava i prevenciji i smanjivanju istih. Sva neželjena dejstva su privremenog karaktera i potpuno su bezopasna. Može se pojaviti blaga zapušenost nosa. Savetuje se oprez osobama sklonim alergijama. Oni koji koriste Super Vikalis VX tablete povremeno mogu iskusiti pojavu pratećih efekata (prateći efekti su: crvenilo lica, glavobolja, zapušen nos, suve oči, blaga mučnina.) Nabrojani prateći efekti se obično eliminišu povećanim unosom tečnosti. Sledeće tipove lekova ne treba mešati sa Vikalis tabletama: Nitroglicerinski lekovi, Nitroprusidni lekovi, Amil nitrat (rekreativno poznat kao poppers) Lekovi primaoci organa davaoca, Azolski antimikotični lekovi.

Super Vikalis VX Rok upotrebe i Pakovanje

Super Vikalis VX rok upotrebe označen na originalnom pakovanju.
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece. Super Vikalis VX sadrži 20mg tadalafila+60mg dapoksetina.