STUD Sprej za POTENCIJU Prodaja Dostava Beograd
1 Kutija 2,300 din
Poručite

KAMAGRA

STUD Sprej Sastav

Jedna bocica STUD spreja sadrzi sledece sastojke:
Benzocaine > 5%,
Menthol cristal,
Eucalyptus essential oil,
Tocopheryl acetate (Vitamin E),
i druge pomocne supstance do zapremine od 30 ml.

STUD Sprej Dejstvo

STUD sprej sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla u kombinaciji sa lokalnim anestetikom (Benzocaine), koji reverzibilno i privremeno blokira prenos nadražaja u perifernim nervima na mestu primene (polni organ). Lokalni anestetik blokira započinjanje i širenje akcionog potencijala tako što sprečava voltažno-zavisni porast provodljivosti za jone natrijuma. Iako ima niz različitih nespecifičnih efekata na funkciju membrane, osnovni zadatak lokalnog anestetika je da blokira natrijumske kanale. On to postiže tako što fizički zatvara transmembransku poru i dolazi do interakcije sa reziduama transmembranskog heliksa. Lokalni anestetik blokira provodljivost u nervnim vlaknima malog prečnika bolje nego u velikim vlaknima. STUD sprej preparat za potenciju.

STUD Sprej Indikacije

Prevremena ejakulacija i nemogućnost da se zadovolji partnerka.

STUD Sprej Upotreba/Doziranje

STUD sprej iskljucivo spolja naprskati (5-6 doza) i blago utrljati na polni organ 5 minuta pre seksualnog odnosa. STUD sprej je kompatibilan za upotrebu sa svim vrstama kondoma. Preporucije se kontinuirana upotreba.
Upotreba STUD sprej je dozvoljena tokom ORALNOG/ANALNOG seksa.

STUD Sprej Neželjena Dejstva

STUD sprej je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uocene ili ne postoje.

STUD Sprej Nacin Čuvanja

Zatvorenu bocicu STUD sprej cuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno suncevoj svetlosti.

STUD Sprej Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju.
Zapremina jedne bočice STUD sprej je 30ml.