Preparat za Potenciju SEXTREME RED FORCE 150mg. SEXTREME RED FORCE 150mg Prodaja Dostava BEOGRAD, SRBIJA
1 Kutija 1,700 din
Poručite

KAMAGRA

Sextreme Red Force 150mg

Sextreme Red Force 150mg je unapređena verzija kamagre, koja sadrži 50% više slidenafil citrata i samim tim daje mnogo bolje rezultate u liječenju erektilne disfunkcije i poboljšavanju intimnog života muškarca. Sextreme Red Force 150mg je i više nego verodostojna zamena za kamagru koji je jedan od najnovijih proizvoda iz palete preparata za potenciju Shree Venkatesh farmaceutske kompanije iz Indije.

Sextreme Red Force 150mg Upotreba

Sextreme Red Force 150mg primena je da dostigne kvalitetnu i dugotrajnu erekciju i uživanju u boljim seksualnim odnosima. Sextreme Red Force 150mg uzima se 20-50 min. prije seksualnog odnosa, nakon upotrebe traje 5-10 sati. Tableta se proguta sa malo mlake vode. Opšta preporuka je da se tableta popije na prazan stomak zbog boljeg dejstva.

Sextreme Red Force Delovanje

Sextreme Red Force 150mg deluje tako što dovodi do povećane prokrvljenosti u genitalijama. Sildenafil 150mg je aktivni sastojak Sextreme Red Force tableta. Sildenafil dovodi do širenja određenih krvnih sudova, što zauzvrat podstiče erekciju.

Sextreme Red Force Oprez

Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Ne preporučuje se srčanim bolesnicima, osobama sa poremećenim pritiskom, oboljenjima jetre ili bubrega, osobama koje boluju od hemofilije, stomačnog čira, retinitis pigmentose (skup naslednih oboljenja očiju). Ne trebate koristiti Sextreme Red Force 150mg ukoliko uzimate nitratne lekove jer može doći do naglog snižavanja srčanog pritiska. Proizvod Sextreme Red Force 150mg nije namenjen ženama, deci i osobama preosetljivim na bilo koji sastojak.

Sextreme Red Force Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju.
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece. Tabla Sextreme Red Force 150mg sadrži 10 tableta (10x150mg).