SEXTREME BLACK FORCE 200mg Preparat za Potenciju Prodaja Dostava BEOGRAD, SRBIJA
1 Kutija 1,700 din
Poručite

KAMAGRA

Sextreme Black Force 200mg Opis

Sextreme Black Force 200mg je najbolji i najsnažniji medikament za tretman erektilne disfunkcije. Dvostruko snažniji od svih Kamagra preparata. Sextreme Black Force 200mg je i više nego verodostojna zamjena za kamagru koji je jedan od najnovijih proizvoda iz palete preparata za potenciju Shree Venkatesh farmaceutske kompanije iz Indije.

Sextreme Black Force 200mg Upotreba

Njegova primjena je da dostigne kvalitetnu i dugotrajnu erekciju i uživanju u boljim seksualnim odnosima. Sextreme Black Force uzima se 20-50 min. pre seksualnog odnosa, nakon upotrebe traje 5-10 sati. Tableta se proguta sa malo mlake vode. Imajte na umu da se Sextreme Black Force može osetiti i do 24h od momenta uzimanja. Opšta preporuka je da se tableta popije na prazan stomak zbog boljeg dejstva.

Sextreme Black Force 200mg Delovanje

Sextreme Black Force 200mg ima dvostruko veću dozu Sildenafil citrata nego bilo koji preparati ili tablete za potenciju. Sildenafil dovodi do širenja određenih krvnih sudova, što zauzvrat podstiče erekciju. Sextreme Black Force 200mg je najjača zamena svim poznatim preparatima za tretiranje erektilne disfunkcije. Upravo zbog te povećane količine Slidenafil citrata. Dok većina preparata za potenciju ove kategorije sadrže 100mg, Sextreme Black Force 200mg je dostupan u dvostruko jačoj dozi kako bi se osigurao jači učinak.

Sextreme Black Force 200mg Oprez

Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Ne preporučuje se srčanim bolesnicima, osobama sa poremećenim pritiskom, oboljenjima jetre ili bubrega, osobama koje boluju od hemofilije, stomačnog čira, retinitis pigmentose (skup naslednih oboljenja očiju), fizičkih deformiteta penisa. Ne trebate koristiti Sextreme Black Force 200mg ukoliko uzimate nitratne lekove jer može doći do naglog snižavanja srčanog pritiska. Proizvod Sextreme Black Force 200mg nije namenjen ženama, deci i osobama preosetljivim na bilo koji sastojak.

Sextreme Black Force Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju.
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece. Tabla Sextreme Black Force 200mg tableta sadrži Tablete 10x200mg.