POPPERS Super Rush Prodaja Dostava Cena BEOGRAD
1 Bočica 1,500 din
Poručite

KAMAGRA

POPPERS Super Rush Opis

POPPERS Super Rush je stimulans čija je glavna svrha opuštanje tela kako bi se dobila nova senzacija u intimnosti. Sastoji se od nekoliko nitritnih spojeva.
POPPERS Super Rush namenjen je za udisanje ili isparavanje u zatvorenom prostoru.

POPPERS Super Rush Upotreba

POPPERS Super Rush inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora da bi se raznela isparenja po celoj prostoriji. Spoj nitrita Poppers Super Rush prodire u telo i doprini opuštanju glatkih mišića. Postupno povećava broj otkucaja srca. Zidovi krvnih žila povećavaju se veličinom i ispunjavaju se velikom količinom krvi. Kao rezultat toga, osoba počinje doživljavati snažno uzbuđenje, dok postiže orgazam.

Poppers Super Rush Delovanje

Poppers Super Rush ima koristi od činjenice da nakon primene osoba može potpuno kontrolisati sebe i svoje ponašanje. Poppers RUSH ne uzrokuju ovisnost, jer nema uticaja na moždanu aktivnost. Nitrit Poppers se vrlo brzo izlučuje iz ljudskog tela. Proces traje ne više od 20 minuta.

Poppers Super Rush Oprez

Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. U većini slučajeva, upotreba Poppers ima pozitivan uticaj. Međutim, nemoguće je potpuno eliminisati negativne posledice, budući da je telo svake osobe individualno.

Poppers Super Rush Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju.
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece. Poppers Super Rush ORIGINAL pakovanje ima 30ml tečnosti pentyl nitrita koja se inhalira.