POPPERS JJ Jungle Platinum Prodaja Dostava Cena BEOGRAD
1 Bočica 2,500 din
Poručite

KAMAGRA

POPPERS JJ Jungle Platinum Opis

POPPERS JJ Jungle Platinum je stimulans čija je glavna svrha opuštanje tela kako bi se dobila nova senzacija u intimnosti. Sastoji se od nekoliko nitritnih spojeva. POPPERS je namenjen za udisanje ili isparavanje u zatvorenom prostoru.

POPPERS JJ Jungle Platinum Upotreba

POPPERS JJ Jungle Platinum inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora da bi se raznela isparenja po celoj prostoriji. Spoj nitrita POPPERS-a prodire u telo i doprini opuštanju glatkih mišića. Postupno povećava broj otkucaja srca. Zidovi krvnih žila povećavaju se veličinom i ispunjavaju se velikom količinom krvi. Kao rezultat toga, osoba počinje doživljavati snažno uzbuđenje, dok postiže orgazam.

Poppers JJ Jungle Platinum Delovanje

Poppers JJ Jungle Platinum ima koristi od činjenice da nakon primene osoba može potpuno kontrolisati sebe i svoje ponašanje. Poppers ne uzrokuju ovisnost, jer nema uticaja na moždanu aktivnost. Nitrit Poppers se vrlo brzo izlučuje iz ljudskog tela. Proces traje ne više od 20 minuta.

Poppers Oprez

Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. U većini slučajeva, upotreba Poppers ima pozitivan uticaj. Međutim, nemoguće je potpuno eliminisati negativne posledice, budući da je telo svake osobe individualno.

Poppers JJ Jungle Platinum Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju.
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece. ORIGINAL pakovanje ima 24 ml i najbolje bi bilo da se iskoristi cim se otvori.