POPPERS Jungle Juice Platinum Prodaja Dostava Cena BEOGRAD
1 Bočica 2,700 din
Poručite

KAMAGRA

POPPERS Jungle Juice Platinum Opis

POPPERS Jungle Juice Platinum je stimulans čija je glavna svrha opuštanje tela kako bi se dobila nova senzacija u intimnosti. Sastoji se od nekoliko nitritnih spojeva.
POPPERS Jungle Juice Platinum namenjen je za udisanje ili isparavanje u zatvorenom prostoru.

POPPERS Jungle Juice Platinum Upotreba

POPPERS Jungle Juice Platinum inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora da bi se raznela isparenja po celoj prostoriji. Spoj nitrita POPPERS Jungle Juice Platinum prodire u telo i doprini opuštanju glatkih mišića. Postupno POPPERS Jungle Juice Platinum povećava broj otkucaja srca. Zidovi krvnih žila povećavaju se veličinom i ispunjavaju se velikom količinom krvi. Kao rezultat toga, osoba počinje doživljavati snažno uzbuđenje, dok postiže orgazam.

POPPERS Jungle Juice Platinum Delovanje

POPPERS Jungle Juice Platinum ima koristi od činjenice da nakon primene osoba može potpuno kontrolisati sebe i svoje ponašanje. POPPERS Jungle Juice Platinum ne uzrokuju ovisnost, jer nema uticaja na moždanu aktivnost. Nitrit Poppers se vrlo brzo izlučuje iz ljudskog tela. Proces traje ne više od 20 minuta.

POPPERS Jungle Juice Platinum Oprez

Obavestite svog lekara o svim Poppersima koje uzimate. U većini slučajeva, upotreba Poppers ima pozitivan uticaj. Međutim, nemoguće je potpuno eliminisati negativne posledice POPPERS Jungle Juice Platinum, budući da je telo svake osobe individualno.

POPPERS Jungle Juice Platinum Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju.
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece. POPPERS Jungle Juice Platinum ORIGINAL pakovanje ima 24 ml tečnosti pentyl nitrita koja se inhalira.