POPPERS Gold Rush 24ml Prodaja Dostava Cena BEOGRAD
1 Bočica 2,500 din
Poručite

KAMAGRA

POPPERS Gold Rush 24ml Opis

POPPERS Gold Rush 24ml je stimulans čija je glavna svrha opuštanje tela kako bi se dobila nova senzacija u intimnosti. Sastoji se od nekoliko nitritnih spojeva.
POPPERS Gold Rush 24ml namenjen je za udisanje ili isparavanje u zatvorenom prostoru.

POPPERS Gold Rush 24ml Upotreba

POPPERS Gold Rush 24ml inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora da bi se raznela isparenja po celoj prostoriji. Spoj nitrita Poppers Gold Rush 24ml prodire u telo i doprini opuštanju glatkih mišića. Postupno povećava broj otkucaja srca. Zidovi krvnih žila povećavaju se veličinom i ispunjavaju se velikom količinom krvi. Kao rezultat toga, osoba počinje doživljavati snažno uzbuđenje, dok postiže orgazam.

POPPERS Gold Rush 24ml

POPPERS Gold Rush 24ml ima koristi od činjenice da nakon primene osoba može potpuno kontrolisati sebe i svoje ponašanje. Poppers RUSH ne uzrokuju ovisnost, jer nema uticaja na moždanu aktivnost. Nitrit Poppers se vrlo brzo izlučuje iz ljudskog tela. Proces traje ne više od 20 minuta.

POPPERS Gold Rush 24ml Oprez

Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. U većini slučajeva, upotreba Poppers ima pozitivan uticaj. Međutim, nemoguće je potpuno eliminisati negativne posledice POPPERS Gold Rush 24ml, budući da je telo svake osobe individualno.

POPPERS Gold Rush 24ml Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju.
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece. POPPERS Gold Rush 24ml ORIGINAL pakovanje ima 24ml tečnosti pentyl nitrita koja se inhalira.