POPPERS Amsterdam Prodaja Dostava Cena
1 Bočica 2,700 din
Poručite

KAMAGRA

Šta je POPPERS Amsterdam

PPOPPERS Amsterdam je stimulans čija je glavna svrha opuštanje tela kako bi se dobila nova senzacija u intimnosti. Sastoji se od nekoliko nitritnih spojeva. POPPERS Amsterdam namenjen je za udisanje ili isparavanje u zatvorenom prostoru.

Prodaja Dostava POPPERS; Beograd, Banjica, Banovo brdo, Barajevo, Bele Vode, Beograd Centar, Auto Komanda, Braće Jerković, Cerak, Čukarica, Dedinje, Dorćol, Dušanovac, Filmski grad, Julino brdo, Kaluđerica, Kanarevo brdo, Karaburma, Konjarnik, Kumodraž, Makiš, Mali Mokri Lug, Medaković, Miljakovac, Mirijevo, Novi Beograd, Palilula, Petlovo brdo, Rakovica, Resnik, Savski Venac, Senjak, Skojevsko naselje, Sremčica, Stari Grad, Surčin, Veliki Mokri Lug, Vidikovac, Višnjička Banja, Voždovac, Vračar, Žarkovo, Železnik, Zemun, Zvezdara i širom Srbije.

Kako se inhalira POPPERS Amsterdam

POPPERS Amsterdam inhalira se direktno iz bočice ili se ostavi blizu klime ili ventilatora da bi se raznela isparenja po celoj prostoriji. Spoj nitrita Poppers Amsterdam prodire u telo i doprini opuštanju glatkih mišića. Postupno povećava broj otkucaja srca. Zidovi krvnih žila povećavaju se veličinom i ispunjavaju se velikom količinom krvi. Kao rezultat toga, osoba počinje doživljavati snažno uzbuđenje, dok postiže orgazam.

Kako deluje Poppers Amsterdam

Poppers Amsterdam ima koristi od činjenice da nakon primene osoba može potpuno kontrolisati sebe i svoje ponašanje. Poppers Amsterdam ne uzrokuju ovisnost, jer nema uticaja na moždanu aktivnost. Nitrit Poppers se vrlo brzo izlučuje iz ljudskog tela. Proces traje ne više od 20 minuta.

Poppers i Lekovi

Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. U većini slučajeva, upotreba Poppers ima pozitivan uticaj. Međutim, nemoguće je potpuno eliminisati negativne posledice, budući da je telo svake osobe individualno.

Pakovanje

Rok označen na originalnom pakovanju.
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece. Poppers Amsterdam ORIGINAL pakovanje od 24 ml, najbolje bi bilo da se iskoristi cim se otvori.