P-Force fort Prodaja Dostava Cena
1 Pakovanje 1,600 din
Poručite

KAMAGRA

P-Force fort Opis

P-Force fort moćna formula, sa svojim koncentrisanim Sildenafil Citratom visoke doze, 150mg, komponente koja garantuje potpunu satisfakciju. Pravilna primena P-Force fort omogućava da seksualno uzbuđeni čovek dostigne visinu zadovoljstva bez ikakvih problema.
P-Force fort je popularan širom sveta zbog svoje neverovatne performanse i dugotrajne efektivnosti. Efekat lP-Force fort na organ osigurava javljanje prirodinih procesa, pri kojim 150 mg sildenafila opušta mišiće, omogućava protok krvi, pomaže u stvaranju i održavanju erekcije.

P-Force fort Sastav

Glavni sastav P-Force fort je Sildenafil 150mg koji je ekstraktovan iz biljaka, kao i naprimer Kamagra proizvodi, zato ih i zovu biljni preparati, što je neuporedivo kvalitetnije i bezbednije za korišćenje.

P-Force fort Oprez

P-Force fort je namenjen odraslim muškarcima koji pate od hronične erektilne disfunkcije a gde je 150 mg sildenafila sigurna doza za postizanje najčvrće moguće erekcije. P-Force fort ne preporučuje se osobama koje imaju kardio-vaskularne zdravstvene probleme.

P-Force fort Pakovanje

Kutija P-Force fort ima 10 tableta u pakovanju i svaka može da se podeli na dva dela tako da ustvari možete da dobijete 20 doza iz jednog pakovanja. Tableta P-Force fort je u obliku romba i vrlo lako se može podeliti na više delova tako da je ekonomski vrlo isplativa.