Macun Up Sprej Prodaja Dostava Cena
1 Bočica 30ml 3,600 din
Poručite

KAMAGRA

Šta je Macun Up Sprej

Macun Up Sprej 30ml/10ml (10 do 30 upotreba, 10ml/30 ml). Naši proizvodi su biljni sa odličnim dejstvom bez placebo ili neželjenih efekata. Imamo u ponudi Macun up sprej 30ml/ Macun up sprej 10ml.
1 Bočica 30ml 3,600 din
2 Bočice 30ml 6,120 din
3 Bočice 30ml 8,640 din
5 Bočica 30ml 13,500 din

1 Bočica 10ml 1,800 din
2 Bočice 10ml 3,060 din
3 Bočice 10ml 4,320 din
5 Bočica 10ml 6,750 din


Kako upotrebiti Macun Up Sprej

Preporučeni način i vreme upotrebe Macun Up Spreja je po potrebi. Naprska se 3-6 puta, iskjljučivo po telu polnog organa, dejstvo je trenutno i kreće za 10 minuta i traje 60 minuta, možete ponavljati u toku dana više puta ili više puta zaredom. Macun Up Sprej SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU!

Kako deluje Macun Up Sprej

Jako dejstvo Macun Up Spreja, erekcija i povećanje polnog organa kreće odmah, a kada prestane nakon 1h prosto možeta da dodate još. Zato ga i bezbedno mogu koristiti dijabetičari, srčani bolesnici i sa visokim krvnim pritiskom. Macun Up Sprej za muškarce je sprej za potenciju i sprej za duži odnos koji u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjen je za spoljnu upotrebu.

MACUN MED KESICE
MACUN GEL ZA MUŠKARCE
MACUN BIG KREMA
MACUN INTIMO V LUBRIKANT
MACUN UP SPREJ
MACUN HOT GEL
MACUN INTIMO A UNISEX LUBRIKANT
Macun Gel Exclusive

Macun Prodaja

Prodaja Dostava Macun proizvoda; Beograd, Banjica, Banovo brdo, Barajevo, Bele Vode, Beograd Centar, Auto Komanda, Braće Jerković, Cerak, Čukarica, Dedinje, Dorćol, Dušanovac, Filmski grad, Julino brdo, Kaluđerica, Kanarevo brdo, Karaburma, Konjarnik, Kumodraž, Makiš, Mali Mokri Lug, Medaković, Miljakovac, Mirijevo, Novi Beograd, Palilula, Petlovo brdo, Rakovica, Resnik, Savski Venac, Senjak, Skojevsko naselje, Sremčica, Stari Grad, Surčin, Veliki Mokri Lug, Vidikovac, Višnjička Banja, Voždovac, Vračar, Žarkovo, Železnik, Zemun, Zvezdara i širom Srbije.

Ko ne sme da koristi Macun Up Sprej

Proizvod ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mladje od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Ko sme da koristi Macun Up Sprej

Macun Up Sprej za potenciju je za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabeticari. Iskustva korisnika su da je ovaj preparat jedan od najboljih na svetu, a da je biljni (bez lidokaina i utrnulosti). Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišćenja Macun up sprej.

Pakovanje

Čuvati Macun Up Sprej na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Čuvati Macun up sprej van domašaja dece.