MACUN KESICE, MACUN MED Prodaja Dostava Cena
1 Kutija 1,600 din
1 Teglica 43g 1,600 din
Poručite

KAMAGRA

Turske Macun Kesice

1 Kutija 1,600 din
2 Kutije 2,700 din
3 Kutije 3,900 din
5 Kutija 5,300 din

Turski Macun Med

Turski Med - Macun Med formulisan je tako da svaki muškarac svoj seksualni život učini energičnijim i bogatijim.
1 Teglica (43g) 1,600 din
2 Teglice (43g) 2,400 din
3 Teglice (43g) 3,400 din
1 Teglica (240g) 3,500 din
2 Teglice (240g) 5,600 din
3 Teglice (240g) 7,800 din

Macun Med Prodaja

Turski Macun Med nova istraživanja su pokazala da aktivna supstanca epimedija „icariin“ poboljšava protok krvi u genitalijama i sposobnost erekcije vezanjem enzima SHGB. Jača oslabljene organizme i povećava broj spermatozoida kod muškaraca i seksualno zadovoljstvo žena. Sa čistim medom turskog cveća u svojim komponentama, pasta Epimedium je proizvod koji spaja epimedijum sa drugim čudesnim afrodizijacima, poput matične mleči, polena, đumbira, tri različite vrste ginsenga, make, cimeta i vanilije i mnogih drugih sastojaka. Svaka komponenta Turski Macun Med koristi se kao afrodizijak, a sve komponente imaju sertifikate o kvalitetu.

Turski Macun Med poznat kao Mesir Macun koji je tradicionalni afrodizijački proizvod u Turskoj. Macun Med turski med proizveden od prirodnog bilja. U Turskoj postoji mnogo različitih vrsta MACUN paste. Zbog svojih sastojaka, daje jačinu telu. MACUN MED - MACUN KESICE su Prirodni tonik za erekciju i seksualnu želju bez ikakvih nuspojava. Stimulišu erektilnu funkciju muškaraca i povećavaju dotok krvi u vaginalni deo žena.

Epimedijum je dobio ime „Horni Goat Veed“, jer podstiče erektilnu funkciju muškaraca i povećava dotok krvi u vaginalna tkiva žena. Uzgaja se kao afrodizijak u mnogim delovima Azije i Evrope. Njegov efekat otkriven je kad je videlo da je došlo do promene seksualne aktivnosti koza pri ispaši lišća. Koristi ne samo kao afrodizijak, već i kao glavni lek za erektilne disfunkcije i frigidnosti kod oba pola. Kod muškaraca se pored erektilne disfunkcije (muške impotencije) daje i za povećanje sperme, dok se ženama daje kod stresa. Sa čistim medom turskog cveća u svojim komponentama, Epimedium pasta je proizvod koji spaja epimedijum sa drugim čudesnim afrodizijacima, poput matične mleči, polena, đumbira, tri različite vrste ginsenga, make, cimeta i vanilije i mnogih drugih sastojaka . Svaka komponenta Epimedium Honei koristi se kao afrodizijak, a sve te komponente imaju sertifikate o kvalitetu.

TURSKI Macun Med Kesice

MACUN Med Kesice, prirodni afrodizijak(poznat i kao Horni kozji korov) je 100% prirodni proizvod zasnovan na darovima prirode. Daje rezultate slične onima hemijskih supstanci, bez ikakvog stresa ili negativnih efekata. Glavni sastojak proizvoda je epimedijum, biljka koja se naziva na kineskom Iin Iang Huo, tj. Biljka koja uravnotežuje Iin i Iang. MACUN Med Kesice stimuliše erektilnu funkciju muškaraca i povećava dotok krvi u vaginalna tkiva žena. MACUN Med Kesice poboljšava seksualne performanse i omogućava odloženu ejakulaciju kod muškaraca. MACUN Med Kesice Povećava seksualne performanse. Može povećati broj spermatozoida. Poboljšava proizvodnju testosterona. Uticaj Epimedium paste na žene. Podstiče sužavanje vagine i pojačanu osetljivost oko G tačke kod žena. Smanjuje strah i anksioznost. Podstiče opuštanje i zadovoljstvo. Povećava libido. Poboljšava proizvodnju estrogena. Pojačava seksualno zadovoljstvo.

MACUN MED KESICE
MACUN GEL ZA MUŠKARCE
MACUN BIG KREMA
MACUN INTIMO V LUBRIKANT
MACUN UP SPREJ
MACUN HOT GEL
MACUN INTIMO A UNISEX LUBRIKANT
Macun Gel Exclusive

TURSKI Macun Med Sastav

Sa teksturom meda i cvetnim medom MACUN Med u svojim sastojcima, je proizvod koji kombinuje: epimedijum sa drugim čudesnim darovima prirode, kao što su matični mleč, polen, đumbir, ginseng, maka, cimet i vanilija. Kašika gorko-slatkog MACUN Meda ukusa pretvara seks u užitak. Maka koja je poznata i kao peruanski ginseng, je lekovita biljka odličnih afrodizijačkih svojstava. Zapravo, drevna civilizacija Inka smatrala je maku svetom biljkom i koristila je za poboljšanje plodnosti i virilita.

Za svakoga 😀!

MACUN Med formulisan je tako da svaki muškarac živi svoj seksualni život aktivnije i živopisnije. Istovremeno, to je pouzdan biljni dodatak koji se može sigurno koristiti u problemima prerane ejakulacije i disfunkcije erekcije (muška impotencija). Čitav biljni ekstrakt MACUN Med Kesice čine ekstrakti biljaka koji poseduju sertifikat o analizi kvaliteta.

TURSKI Macun Med - Muškarci

Daje veoma snažnu erekcijsku moć muškosti
Povećava broj spermatozoida
Ima efekat odlaganja
Povećava seksualnu moć
Produžava trajanje erekcije
Povećava broj seksualnih odnosa
Omogućava efekat oplodnje

TURSKI Macun Med - Žene

Pruža više opuštanja i užitka
Maksimizira želju za seksualnim nagonima
Umanjuje strah i anksioznost
Smanjuje višak sluzi
Omogućuje povećanje libida kod žena
Povećava izlučivanje estrogena
Rešava problem sušenja vagine
Povećava seksualno zadovoljstvo
Ponovo uspostavlja vlažnost

TURSKI Macun Med Upotreba

MACUN Med Kesice (Ostala imena: Turska Kamagra, Mesir Macunu, Mesir Pasta, Maccun paste, Afrodizijačka Turska, Turska medena pasta, Epimedium paste i Sultan paste) je popularna prirodna pasta širom sveta i Turske. Grad porekla zemlje Mesir (Turska) je grad Manisa. MACUN Med Kesice je tradicionalni MED koji sadrži med, epimedijum i oko 41 različito prirodno bilje. Šta su prednosti i kako koristiti tursku KAMAGRU? Pogodan je za upotrebu u svakodnevnim seksualnim situacijama, a može se koristiti i za lečenje vaših seksualnih problema. Svakodnevno možete pojesti 1 kašiku MACUN Med Kesice za desert. Pogodno je za jelo kod devojaka (žena) i dečaka (muškaraca). Ako želite da naučite MACUN Med Kesice, koji sadrži puno bilja i sastojaka sa posebnom količinom, pozovite nas. MACUN Med Kesice ima zaista drugačiji i poseban ukus. Nema nuspojava, jer sadrži samo prirodne sastojke.