Macun Intimo V LUBRIKANT Prodaja Dostava Cena
1 Lubrikant 1,000 din
Poručite

KAMAGRA

Macun Intimo V Lubrikant

Macun Intimo V Lubrikant (30-40 upotreba, 50 ml) za žene na vodenoj i biljnoj bazi, bez mirisa i ukusa, dugačka klizavost, po prestanku prosto navlažite pljuvačkom i nastavlja klizavost ili dodajte gela.
1 Lubrikant 1,000 din
2 Lubrikanta 1,700 din
3 Lubrikanta 2,400 din
5 Lubrikanta 3,750 din

Macun Intimo V Lubrikant

Macun Intimo V Lubrikant ne ostavlja tragove na intimnoj tkanini, gotovo su bez ukusa i mirisa. Lubrikant poseduje sertifikat i i dozvole za prodaju u EU


Upotreba Macun Intimo V Lubrikant

Macun Intimo V Lubrikant lubrikant za žene, namenjen vaginalnoj regiji, (lubrikant na vodenoj bazi). Namenjen je isključivo ženama. Dobra strana ovog našeg lubrikanta za žene jeste što on u dodiru sa pljuvačkom ili vodom, produžava svoje dejtvo, odnosno klizavost.

MACUN MED KESICE
MACUN GEL ZA MUŠKARCE
MACUN BIG KREMA
MACUN INTIMO V LUBRIKANT
MACUN UP SPREJ
MACUN HOT GEL
MACUN INTIMO A UNISEX LUBRIKANT
Macun Gel Exclusive

Kontraindikacije Macun Intimo V Lubrikant

Macun Intimo V Lubrikant ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Doziranje Macun Intimo V Lubrikant

Macun Intimo V Lubrikant za žene se nanose na vaginalni predeo pa ih korisnici nazivaju i vaginalni lubrikanti. Oni smanjuju trenje. Prilikom upotrebe, kod žena koje imaju problema sa suvoćom vagine, oni daju prirodan osećaj lagodnosti i omogućavaju da polni organ nesmetano klizi. Lubrikanti su sredstva za podmazivanje suvog vaginalnog ili analnog područja. Omogućavaju da polni organ nesmetano klizi. Vremenom, lubrikanti su postali obavezna sredstva i u seksualnim igrama. Lubrikante su koristile ženske osobe koje su izgubile prirodnu vlažnost vagine usled menopauze, stresa, uzimanja određene terapije, nedavnog porođaja, depresije i slično. Danas, lubrikanti su postali obavezno pomagalo kod osoba oba pola. Oni pojačavaju uživanje i smanjuju nelagodu nastalu trenjem usled suvoće intimne regije

Sporedni efekti Macun Intimo V Lubrikant

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišćenja. Macun Intimo V Lubrikant je za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari.

Čuvanje Macun Intimo V Lubrikant

Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Čuvati Macun Intimo V Lubrikant van domašaja dece.