Macun Intimo A Unisex LUBRIKANT Prodaja Dostava Cena
1 Lubrikant 1,000 din
Poručite

KAMAGRA

Macun Intimo Analni Unisex Lubrikant

Macun Intimo Analni Unisex Lubrikant (30-40 upotreba, 50 ml) za žene na vodenoj i biljnoj bazi, bez mirisa i ukusa, dugačka klizavost, po prestanku prosto navlažite pljuvačkom i nastavlja klizavost ili dodajte gela. Lubrikanti su sredstva za podmazivanje analnog područja. Oni omogućavaju da polni organ nesmetano klizi. Vremenom, lubrikanti su postali obavezna sredstva i u seksualnim igrama.
1 Lubrikant 1,000 din
2 Lubrikanta 1,700 din
3 Lubrikanta 2,400 din
4 Lubrikanta 3,750 din


Upotreba Macun Intimo Analni Unisex Lubrikant

Macun Intimo Analni Unisex Lubrikant je unuverzalni lubrikant namenjen osobama oba pola koji se nanosi na analnu regiju. Ovaj analni lubrikant daje odličan osećaj klizavosti i potpomaže širenju rektuma. Ovaj potpuno prirodan analni lubrikant na vodenoj bazi pružiće vrhunsko zadovoljstvo osobama oba pola.

MACUN MED KESICE
MACUN GEL ZA MUŠKARCE
MACUN BIG KREMA
MACUN INTIMO V LUBRIKANT
MACUN UP SPREJ
MACUN HOT GEL
MACUN INTIMO A UNISEX LUBRIKANT
Macun Gel Exclusive

Macun Intimo Analni Unisex je analni lubrikant koji će prilikom penetracije dati odgovarajuću vlažnost ali ujedno i smanjiti bol. Lubrikanti pojačavaju uživanje i smanjuju nelagodu nastalu trenjem usled suvoće intimne regije. Lubrikanti su ti koji omogućavaju neophodno podmazivanje, daju vlažnost i klizavost intimnoj regiji i smanjuju patnju usled suvoće tokom seksualnih odnosa.

Kontraindikacije Macun Intimo Analni Unisex

Proizvod ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Doziranje Macun Intimo Analni Unisex

Macun Intimo Analni Unisex Lubrikant se maže laganim pokretima na intimnu regiju i dobijate prijatan osećaj tokom korišćenja. Možete ga koristiti koliko želite puta zaredom. Količinu nanošenja birate sami. Lubrikant nema miris,ukus i ne ostavlja tragove na intimnom vešu.

Sporedni efekti Macun Intimo Analni Unisex

Macun Intimo Analni Unisex Lubrikant ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari. Nema sporednih efekata poput glavobolje, crvenila, gorušice i zamućenog pogleda. Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišćenja.

Čuvanje Macun Intimo Analni Unisex Lubrikant

Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Čuvati Macun Intimo Analni Unisex van domašaja dece.