MACUN UP SPREJ Prodaja Dostava Cena
1 Gel 2,800 din
Poručite

KAMAGRA

Macun hot gel za žene

Macun hot gel za žene (15 do 20 upotreba) je potpuno prirodan proizvod čiji prirodni sastojci dokazano utiču na žene, dajući brz i jak seksualni nadražaj. Macun hot gel SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU! Mogu ga čak koristiti i muškarci radi boljeg nadražaja. Nedostatak mnogih preparata za stimulaciju žena je u tome što kod žena na dejstvo preparata utiče psiha, hormonski status i mnogi drugi faktori koji utiču. Takođe, ta sredstva za potenciju žena mogu negativno uticati na druge organe kao i na hormonski status. Biljna sredstva za stimulaciju i potenciju žena koja se uzimaju oralnim putem, uglavnom nemaju dejstvo.
1 Gel 2,800 din
2 Gela 4,760 din
3 Gela 6,720 din
5 Gela 10,500 din


Upotreba Macun hot gel za žene

Macun hot gel za žene u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjen je za spoljnu upotrebu. Macun hot gel (sastojci) vam može pomoći da poboljšate nadražaj, stimulišete intimnu regiju i pojačate seksualnu moć.

Kontraindikacije Macun hot gel za žene

Proizvod ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Doziranje Macun hot gela za žene

Macun hot gel se maže laganim pokretima na intimnu regiju i dobijate prijatan osećaj tokom korišćenja. Nazivaju ga i Gejša gel, jer ubrzava završetke kod oba pola. Možete ga koristiti koliko želite puta zaredom. Količinu nanošenja Macun hot gel birate sami.

MACUN MED KESICE
MACUN GEL ZA MUŠKARCE
MACUN BIG KREMA
MACUN INTIMO V LUBRIKANT
MACUN UP SPREJ
MACUN HOT GEL
MACUN INTIMO A UNISEX LUBRIKANT
Macun Gel Exclusive

Sporedni efekti Macun hot gela za žene

Macun hot gel za žene je za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari. Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišćenja. Macun hot gel nema miris,ukus i ne ostavlja tragove na intimnom vešu. Nema sporednih efekata poput glavobolje, crvenila, gorušice i zamućenog pogleda.

Čuvanje Macun hot gela za žene

Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Čuvati Macun hot gel van domašaja dece.