MACUN GEL ZA MUŠKARCE Prodaja Dostava Cena
1 Bočica 3,600 din
Poručite

KAMAGRA

Macun gel za muškarce

Macun gel za muškarce je potpuno prirodan preparat za spoljašnju upotrebu, za čije je prirodne supstance dokazano da povoljno utiču na poboljšavanje potencije što uslovljava jaču potenciju, kao i pojačanje seksualne moći muškarca.
1 Bočica 3,600 din
2 Bočice 6,120 din
3 Bočice 8,640 din
5 Bočica 13,500 din

Macun gel za muškarce

Macun gel za muškarce (30 do 40 upotreba)se brzo osuši dok utrljavate, nema mirisa i ukusa. Dejstvo je nakon 1 minuta, veoma jak i prijatan nadražaj, potencija i vidno povećanje polnog organa tokom dejstva, jutarnja erekcija. Može se koristiti svakodnevno i više puta za redom. Macun gel za muškarce ne ostavlja mrlje na odeći i mogu ga koristiti srčani bolesnici, sa visokim pritiskom, dijabetičari.

MACUN MED KESICE
MACUN GEL ZA MUŠKARCE
MACUN BIG KREMA
MACUN INTIMO V LUBRIKANT
MACUN UP SPREJ
MACUN HOT GEL
MACUN INTIMO A UNISEX LUBRIKANT
Macun Gel Exclusive

Upotreba Macun gela za muškarce

Macun gel za muškarce u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka, bez ukusa i mirisa je i namenjen je za spoljnu upotrebu, brzo se osuši na koži i ne ostavlja tragove i mirise

Kontraindikacije Macun gela

Proizvod ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Doziranje Macun gela

Preporučeni način upotrebe Macun gel za muškarce je po potrebi, a može i više puta dnevno ili više puta za redom. Dejstvo kreće nakon 1-2 minuta i možete ga koristiti svakodnevno. Puno dejstvo traje 1 sat, mada se oseti i ujutru po buđenju. Macun gel je na prirodnoj bazi, ali se preporučuje pauza 2-3 dana na svakih 15 dana uzastopne upotrebe. Macun gel za muškarce SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU!

Sporedni efekti Macun gela

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišćenja Macun gel za muškarce . Macun gel je za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari.

Čuvanje Macun gela

Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Čuvati Macun gel za muškarce van domašaja dece.