MACUN GEL ZA MUŠKARCE Preparat za Potenciju. Prodaja Dostava BEOGRAD, SRBIJA
1 Krema 2,500 din
Poručite

KAMAGRA

Macun Big krema

Macun Big krema je preparat za povećanje polnog organa i potenciju sa 24h dejstvom. Macun Big krema za potenciju provereno vraća erekciju. Macun krema za muškarce, u svom sastavu sadrži kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjena je za spoljnu upotrebu. Macun Big krema ima miris i ukus,pola sata nakon korišćenja a pre odnosa mora se isprati vodom. Krema ne ostavlja tragove na intimnom vešu. Macun Big krema za potenciju nema zabeležene nikakve sporedne neželjene efekte prilikom korišćenja.
1 Krema 2,500 din
2 Kreme 4,250 din
3 Kreme 6,000 din
5 Krema 9,375 din


Macun Big krema Opis

Macun Big krema (sastojci) će vam pomoći da poboljšate erekciju i povećate polni organ tokom korišćenja kreme i imaćete posle par dana uoptrebe kreme za povecanje polnog organa 24 sata potenciju i erekciju. Ako sa ovom kremo kombinujete Macun gel za potenciju ili Macun Up sprej za potenciju dobijate nezamisliv efekat!

MACUN MED KESICE
MACUN GEL ZA MUŠKARCE
MACUN BIG KREMA
MACUN INTIMO V LUBRIKANT
MACUN UP SPREJ
MACUN HOT GEL
Macun Gel Exclusive

Upotreba Macun Big kreme

Macun Big krema za muškarce-krema za potenciju, krema za erekciju u svom sastavu sadrzi kombinaciju prirodnih sastojaka i namenjena je za spoljnu upotrebu. Krema ima miris i ukus, pa je pola sata nakon korišćenja a pre odnosa morate isprati vodom

Kontraindikacije Macun Big kreme

Proizvod ne smeju koristiti mala deca, trudnice, dojilje, osobe mlađe od 18 godina i osobe sa preosetljivom kožom i ranama na njoj.

Doziranje Macun Big kreme

Preporučeni način upotrebe Macun Big krema je 2 puta dnevno, ujutro i uveče. Istisnuti na ruku 8-10 puta kremaste mase iz bocice i utrljavati 2-3 minuta laganim pokretima od korena polnog organa ka glaviću. Ako dodje do erekcije tokom utrljavanja, napraviti pauzu kako ne bi došlo do oštećenja unutrašnjosti, a potom nastavite. Macun Big krema je na prirodnoj bazi ali se preporucuje pauza 3-5 dana na svakih 15 dana uzastopne upotrebe. Nakon mesec dana upotrebe moše se upotrebljavati 1 dnevno. NE prskati po testisima i glaviću, samo po telu polnog organa Macun Big krema je SAMO ZA SPOLJAŠNJU UPOTREBU!

Sporedni efekti Macun Big kreme

Nisu zabeleženi nikakvi sporedni neželjeni efekti prilikom korišćenja Macun kreme. Macun Big krema je za spoljnu upotrebu, ne ulazi u krvotok, samim tim ga mogu koristiti osobe sa visokim pritiskom i dijabetičari.

Čuvanje Macun Big kreme

Čuvati na mestu zaštićenom od vlage i svetla na temperaturi od 5-25C. Čuvati Macun Big krema van domašaja dece.