Preparat za Potenciju COBRA (KOBRA) TABLETE 120MG. Prodaja Dostava BEOGRAD, SRBIJA
1 Kutija 1,000 din
Poručite

KAMAGRA

Kobra Cobra Opis

Kobra-Cobra je snažan prepart za jačanje potencije na bazi Sildenafila u obliku crvenih trouglastih tableta sa vrlo visokim sadržajem sildenafila od čak 120 miligrama po tableti.

Kobra (Cobra) Upotreba

Preporučena doza Kobra-Cobra preparata za potenciju je jedna tableta, 30-45 minuta pre seksualnog odnosa (aktivnosti), a maksimalni broj bezbednih doza u toku 24h je 120 mg odnosno 1 tableta Kobra-Cobra. Način primene Kobra-Cobra u tabletama: tableta se proguta sa malo mlake vode. Opšta preporuka je da se tableta popije na prazan stomak zbog boljeg dejstva.

Kobra (Cobra) delovanje

Kobra-Cobra nije afrodizijak i ne dovodi do povećane seksualne uzbuđenosti. Da bi Kobra delovala potrebna je seksualna stimulacija, uzbuđenost i želja za seksom. Uz Kobra-Cobra preparata za potenciju, ne koristite druge preparate za erektilnu disfunkciju.

Kobra (Cobra) Oprez

Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Korišćenje Kobra-Cobra 120mg se ne preporučuje srčanim bolesnicima, osobama sa poremećenim pritiskom, oboljenjima jetre ili bubrega, osobama koje boluju od hemofilije, stomačnog čira, retinitis pigmentose (skup naslednih oboljenja očiju), fizičkih deformiteta penisa. Ne trebate koristiti Kobra-Cobra ukoliko uzimate nitratne lekove jer može doći do naglog snižavanja srčanog pritiska. Proizvod nije namenjen ženama, deci i osobama preosetljivim na bilo koji sastojak.

Kobra (Cobra) Rok upotrebe i Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju.
Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece. Tabla Kobra-Cobra 120 sadrži 4. tablete (4×120 mg).