Preparat za Potenciju KAMAGRA VOL 5 za ŽENE Beograd. KAMAGRA Prodaja Dostava BEOGRAD, SRBIJA
1 Kutija 1,700 din
Poručite

KAMAGRA

Kamagra Vol 5 za Žene Opis

Kamagra Vol 5 za Žene Beograd - Na tržište je došlo konačno nešto i za žene. Kamagra Vol 5 za Žene Beograd je idealno sredstvo za stimulaciju, a konačno je došlo i kod nas u Srbiju. Svetski poznat brend iz Ajanta Pharma farmaceutske kompanije predstavlja fantastičan gel koji je dovoljno samo da istopite u ustima, sat vremena pre seksualnog odnosa i da se prepustite uživanju. Ovaj proizvod Kamagra Vol 5 za Žene Beograd jako brzo deluje, a maksinalnu uzbuđenost ćete osetiti narednih 6-12 sati.
1 Kutija 1,700 din
2 Kutije 3,200 din
3 Kutije 4,500 din
4 Kutije 5,800 din
5 Kutija 6,900 din

KAMAGRA vol 5 za Žene Doza

Kamagra Vol 5 za Žene Beograd trebate uzimati otprilike pola sata do jedan sat pre seksualne aktivnosti i bez hrane. Kamagra Gel vol 5 se lako koristi. Jedna kesica se koristi pola sata/sat vremena pre seksualnog odnosa. Savetujemo da se Kamagra Vol 5 za Žene konzumira pre jela, na prazan stomak, sa veoma malom količinom vode, a najbolje na suvo, bez korišćenja tečnosti. Ne preporučuje se trudnicama i osobama sa visokim krvnim pritiskom. Ono što je takođe važno napomenuti jeste da je Kamagra Vol 5 za Žene stimulans koji će jednu naizgled običnu noć pretvoriti u pravu vrelu avanturu.

KAMAGRA vol 5 za Žene

Proizvođač Kamagra Vol 5 za Žene je indijska multinacionalna kompanija Ajanta Pharma. Kompanija je osnovana 1973. godine i bavi se proizvodnjom, marketingom i distribucijom farmaceutskih proizvoda u obliku tableta, kapsula, suvih prahova, tečnih formulacija, želea. Kamagra Vol 5 za Žene jako brzo deluje, a maksinalnu uzbuđenost ćete osetiti narednih 6-12 sati. Kamagra Gel vol 5 je proizvod namenjen ženama, koje će brzo i jednostavno rešiti Vaše probleme.

Kamagra Vol 5 za Žene dobijate u voćnom ukusu, i nećete imati neprijatnosti sa ukusima koje imaju neki proizvodi ovog tipa. Efektan stimulans Kamagra će vas potpuno dovesti do ludila i pripremiti na neiscrpnu noć.

KAMAGRA vol 5 za Žene Upotreba

Kamagra Vol 5 za Žene dolazi u pakovanju koje sadrži 5 kesica gela za stimulaciju žena. Glavni sastojak ovog gela je Sildenafil citrat, kao i kod drugih Kamagra proizvoda. U svakoj kesici Kamagra se nalazi 100mg Sildenafil citrata, sastojka koji zaslužan za stimulisanje želje za seksom. Nakon što se gel rastopi u vašim ustima dejstvo ćete osetiti već nakon 20/30 minuta. A tek ono što je najbolje kod Kamagra proizvoda je to što dejstvo Kamagra Gel vol 5 traje od 6 do 12 sati. Rok upotrebe Kamagra Vol 5 za Žene je označen na originalnom pakovanju. Lek čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.