Kamagra Gel Vol 4 Prodaja Dostava BEOGRAD, SRBIJA
1 Kutija 1,200 din
Poručite

KAMAGRA

Kamagra Gel Vol 4

Kamagra Gel Vol 4 tretira erektilnu disfunkciju (ED) ili impotenciju kod muškaraca, a da terapija ne postane osećaj sličan drugom redovnom tretmanu.
Kamagra Gel Vol 4 preparat za potenciju dolazi u različitim ukusima koji se mogu uzeti jednom u toku dana.
Neki muškarci se suočavaju sa nemogućnošću postizanja teže erekcije i Kamagra Gel Vol 4 je tu da Vam pomogne.

Kamagra Gel Vol 4 Sastav

Kamagra Gel Vol 3 sadrži Sildenafil citrat, koji pripada porodici inhibitora PDE5 (fosfodiesteraze tipa 5). Kamagra Gel Vol 4 jedini oralni tretman za problem erektilne disfunkcije. Postoje tri tretmana inhibitora PDE5 na tržištu danas: Sildenafil citrat, Tadalafil, Vardenafil.
PDE5 inhibitori nisu značajni samo u oblasti erektilne disfunkcije; Sildenafil, Tadalista i Vardenafil se takođe koriste u lečenju plućne arterijske hipertenzije (PAH) i takođe se koriste u lečenju simptoma donjih mokraćnih puteva izazvanih benignim uvećanjem prostate / hipertrofijom (BPH) kod pacijenata.
Kamagra Gel Vol 4 je alternativa preparatima za potenciju marke koji se koriste za lečenje impotencije kod muškaraca. Ima samo jedan aktivni sastojak, tj. Sildenafil citrat koji je dovoljan da se prirodno izleči erektilna disfunkcija (ED). Sildenafil citrat blokira delovanje enzima poznatog kao cGMP-specifična fosfodiesteraza tipa-5 (PDE-5). Ovaj enzim razgrađuje cGMP, supstancu koja indukuje glatke mišiće da se opuste.

Kamagra Gel Vol 4 Upotreba

Kamagra Gel Vol 4 deluje u roku od 30 do 60 minuta, ali može biti potrebno i do četiri sata prije seksualne aktivnosti.

Seks vas održava zdravim tokom života, više uživanja u životu, pojačanog imuniteta i povećane dugovečnosti. Kamagra Gel Vol 4 treba piti najmanje 15 minuta pre seksualne aktivnosti. Kamagra Gel Vol 4 utice na erektilnu disfunkciju, (impotencija) vrlo efikasno bez obzira na starost muškarca i period od kada pati od impotencije.

Kamagra Gel Vol 4 Doza

Kamagra Gel Vol 4 pomaže muškarcima koji pate od problema sa erekcijom da ponovo imaju seksualni odnos sa više seksualnog zadovoljstva. Doza Kamagra Gel Vol 4 je 100mg po vrećici; konzumirajte ceo sadržaj vrećice oko 15 minuta pre nego što očekujete da imate seks. Ne uzimajte više od jedne doze na dan.
Količina vremena razlikuje se od osobe do osobe, ali obično traje od pola sata do jednog sata. Jednostavno isecite i otvorite vrećicu žele, progutajte sav njen sadržaj. Kamagra Gel Vol 4 se rastvara u ustima, za razliku od konvencionalnih pilula koje se moraju progutati i nezgodne su za starijeg čoveka ili za one koji imaju poteškoće u gutanju. Još jedna prednost žele je da ne iritira (iritaciju želuca) želudac za razliku od tableta.

Kamagra Gel Vol 4

Kamagra Gel Vol 4 u lako rastvorenom gel obliku, nije ga potrebno uzimati sa vodom. Dolazi u različitim ukusima poput jagode, banane, manga, narandže, ananasa, vanilije, nane i čokolade. Kamagra poput tipičnih Sildenafil tableta, može trajati i do 4 sata.

Postoje neki lekovi za koje se zna da utiču na Kamagra Gel Vol 4 kao:
Antibiotici, Antifungalni lekovi (sistemski ili lokalni), Lekovi za hipertenziju, Kardiovaskularni lekovi, Nitrati svih oblika, Lekovi protiv hepatitisa C, Lečenje HIV-a.

Ako Kamagra Gel Vol 4 uzimate sa lekovima koje smo naveli oni mogu negativno delovati i izazvati pogoršane neželjene efekte, toksičnost ili oslabiti efekat Kamagre.

Ovo su neki primeri stanja gde nije dozvoljeno da uzimaju Sildenafil:
Rak svih vrsta (leukemija, rak pluća, melanomi itd.)
Dijabetes (iako to zavisi od pacijentovog lekara)
Hipertenzija (zavisi i od lekara)
Poslednji stadijum bolesti bubrega
Starost ispod 18 godina
Starost iznad 65 godina (pacijenti stariji od 65 godina obično ne smiju da uzimaju PDE5 inhibitore)

Kamagra Gel Vol 4 čuvanje

Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju.
Kamagra Gel Vol 4 čuvajte na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage.

Kamagra Gel Vol 4 pakovanje

Pakovanje Kamagra Gel Vol 4 sadrzi 7 kesica. Mi na sajtu prodajemo ORIGINALNE KAMAGRA proizvode.