Preparat za Potenciju KAMAGRA. KAMAGRA Prodaja Dostava BEOGRAD, SRBIJA
1 Kutija 1,000 din
Poručite

KAMAGRA

Kamagra bombone Prodaja

Kamagra bombone 100 mg koriste se za lečenje erektilne disfunkcije(impotencije) kod muškaraca, što je nemogućnost postizanja ili održavanja tela, polnog organa, pogodnog za seksualnu aktivnost, zbog nedovoljnog protoka krvi. Kamagra bombona opušta krvne sudove povećavajući protok krvi i uzrokujući erekciju, što je prirodni odgovor na seksualnu stimulaciju. Međutim, Kamagra bombone 100 mg radiće samo ako ste seksualno uznemireni i ako ga uzmete pre istog. Kamagra bombone dostupne su u pakovanju od četiri bombone za žvakanje i u četiri ukusa, uključujući bananu, ananas, narandžu i jagode i ananas sa mentom.

Kamagra Bombone Opis

Kamagra bombone je proizvod za koji se smatra da je Viagrov analog. U poređenju sa drugim lekovima ED, zbog dobrog ukusa može se uzimati bez vode. Bombona se može žvakati tako da se može uzimati bilo kada. Kamagra bombone se bavi prevremenom ejakulacijom i lečenjem povećane prostate.

Loše navike, povrede, bolesti, umor, stres i drugi faktori rezultiraju erektilnom disfunkcijom. Kamagra bombone pomaže u postizanju stabilne i izdržljive erekcije. Kamagra Bombona deluje kao super efikasan seksualni stimulans za muškarce.

To je Viagra generička medicina nove generacije. Tajna njegove efikasnosti je u tome što Kamagra bombone treba sisati, a ne samo gutati. Kamagra bombone sadrži 100 mg Sildenafila. Zahvaljujući tome, on se lako probavlja i rezultat se brže približava.

Kamagra Bombone Prodaja

Kamagra bombone ima opuštajući efekat na mišiće arterija, koji dostavljaju krv genitalnim organima. Dakle, sasvim je jasno da Kamagra bombone čini sve kako bi organizam prirodno dobio erekciju. Jednostavno eliminiše sve faktore koji sprečavaju da se erekcija dogodi. Kamagra bombone obnavlja erekciju i čini je još boljom.
Zbog toga osoba može imati dugotrajan seksualni čin.
Osoba može imati normalan seksualni odnos više od par sati.
Muškarac može imati više seksualnih činova u jednoj noći (otprilike dva do pet puta).
Muškarac primeti efekat za 15 minuta (to je 15-45 minuta brže nego što to može da ima osoba kada uzima običan Sildenafil).
Nema potrebe da popijete čitavu čašu vode da bi pilule delovale.
Slatko je i ukusno čini tretman prijatnim.
Muškarac ne ejakulira dugo i ima veliku šansu da uživa u orgazmu.
Kamagra bombone je efikasna ako osoba ima impotenciju, nekontrolisanu i nestabilnu erekciju.

Kamagra Bombone Sastav

Kamagra bombone 100 mg sadrže sildenafil, inhibitor fosfodiesteraze tipa 5 (PDE5) koji se koristi za lečenje erektilne disfunkcije ili impotencije kod muškaraca. Sildenafil u Kamagra bombone 100 mg deluje na erektilno tkivo kako bi povećao dotok krvi, što je potrebno da izazove erekciju. Tokom seksualne stimulacije, azotni oksid se oslobađa u erektilnom tkivu koji aktivira enzim gvanilat ciklazu. Ovaj enzim povećava nivo hemikalije koja se naziva ciklički gvanozin monofosfat (cGMP), koji opušta krvne sudove i omogućava krvi da napuni sunđerasto erektilno tkivo da prouzrokuje erekciju. Drugi enzim nazvan fosfodiesteraza tip 5 (PDE5) razgrađuje cGMP sprečavajući dotok krvi, što uzrokuje gubitak erekcije. Sildenafil u Kamagra bombonamainhibira delovanje PDE5 koji rešava erektilnu disfunkciju omogućavajući prirodni proces seksualne stimulacije da aktivira cGMP mehanizam za postizanje i održavanje erekcije. Kamagra bombone od 100 mg brže deluju, jer se u obliku tableta kao sildenafil brže apsorbuje u krv, a delotvoran je u roku od 20-30 minuta i traje do 4 sata.

Kamagra Bombone Upotreba

Kamagra bombone trebate uzimati 100 mg približno sat vremena pre seksualne aktivnosti (između 30 i 20 minuta) i bez hrane. Pre gutanja trebalo bi da sažvačete jednu Kamagra bombonu. Kamagra bombone su efikasne u roku od 20-30 minuta i traju 4-6 sati. Treba uzeti ne više od jedne bombone na dan i samo ako planirate seksualnu aktivnost.

Kamagra Bombone

Značajan deo muške populacije, kako mlade tako i starije populacije, ima slične probleme a uzrokuje ga niz faktora: Starenje - kako muškarci ostare, krvni sudovi neophodni za pomaganje muškarcima s erektilnim odgovorom postaju uži
Takođe, kako muškarci odrastaju, skloni su oboljenjima koja mogu doprineti razvoju erektilne disfunkcije.
Bolest - prevencija bolesti je takođe jedan od uzroka erektilne disfunkcije.
Dijabetes, gojaznost, hipertenzija, bolesti prostate poput hipertrofije prostate ili karcinom prostate samo su neki od primera bolesti zbog kojih pacijenti razvijaju erektilnu disfunkciju.
Povreda - trauma penisa, testisa, prostate ili bešike može prouzrokovati erektilnu disfunkciju. Povreda kičmene moždine je takođe jedan od doprinosa ED.
Psihološki činioci - stres, depresija, anksioznost i drugi emocionalni faktori takođe mogu dovesti do razvoja erektilne disfunkcije kod pacijenata.
Lekovi - neki tretmani se mešaju sa erektilnom funkcijom; postoje lekovi koji mogu da ometaju erektilnu funkciju, poput lekova koji sadrže Finasterid i slično.

Kamagra Bombone Oprez

Postoje neki lekovi za koje se zna da utiču na Kamagra bombone kao ŠTO SU Antibiotici, Antifungalni lekovi (sistemski ili lokalni), Lekovi za hipertenziju, Kardiovaskularni lekovi, Nitrati svih oblika, Lekovi protiv hepatitisa C, Lečenje HIV-a.

Ako Kamagra uzimate sa lekovima koje smo naveli oni mogu negativno delovati i izazvati pogoršane neželjene efekte, toksičnost ili oslabiti efekat Kamagra.

Ako Bezbedna naznačena doza Kamagra (Sildenafil citrat) u roku od 24 sata je 100 mg (1 tableta). Ovaj Kamagra preparat za potenciju postaje efikasan u roku od 30 do 60 minuta. Efektivno vreme lečenja je 4 - 6 sati. Uvek uzimajte Kamagra bombone sa velikom čašom vode. Izbegavajte velike ili masne obroke u blizini kada nameravate da uzmete Kamagra bombone. Uz to, izbegavajte redovno konzumiranje velikih količina grejpa i soka od grejpa. Grejpfrut može da podigne nivo Sildenafil citrata u vašem telu i odloži vreme potrebno da lekovi deluju. Alkohol će takođe smanjiti efikasnost Kamagra bombone. Sildenafil citrat može sniziti krvni pritisak, a kombinovanje sa alkoholom može dodatno povećati ovaj efekat. Možda je veća verovatnoća da ćete doživeti simptome kao što su vrtoglavica, nesvestica, crvenilo, glavobolja i palpitacije srca. Treba izbegavati ili ograničavati upotrebu alkohola sa Sildenafil Citratom - Kamagra bombone, i budite oprezni kada ustajete iz sedećeg ili ležećeg položaja.

Kamagra Bombone

Proizvođač Kamagra bombone tableta je indijska multinacionalna kompanija Ajanta Pharma. Kompanija je osnovana 1973. godine i bavi se proizvodnjom, marketingom i distribucijom farmaceutskih proizvoda u obliku tableta, kapsula, suvih prahova, tečnih formulacija, želea.

Kamagra Bombone Pakovanje

Kamagra bombone treba čuvati ispod 25 ° C na hladnom i suvom mestu i u originalnom pakovanju.