Kafa za žene VIAMAX POWER prodaja. Kafa za žene VIAMAX POWER Prodaja Dostava BEOGRAD, SRBIJA
1 Pakovanje 1,000 din
Pozovite

KAMAGRA

Kafa za žene VIAMAX POWER Prodaja

Kafa za žene sadrži instant kafu, mleko u prahu i veoma jake prirodne afrodizijake. Proizvod je istog ukusa kao obična kafa i moze se mešati sa klasičnom instant kafom. Kafa za žene je proizvedena isključivo na biljnoj bazi,nema nikakvih nuspojava i bezbedna je za upotrebu. Sastojci: instant kafa, afrodizijaci i pulpa grožđa.
1 Kutija 1,000 din
2 Kutije 1,900 din
3 Kutije 2,700 din
4 Kutije 3,500 din
5 Kutija 4,100 din

Kafa za žene VIAMAX POWER Dejstvo

Kafa za žene deluje veoma brzo, počinje sa efektom već nakon 30-60 min minuta nakon konzumiranja kafe. Kada počne dejstvo kafe za potenciju telom se širi topla struja, vreo dah, crveni obrazi, očvrsnuo klitoris i žena je tada veoma šarmatna.

Kafa za žene Upotreba

Jednu kesicu kafe rastvoriti sa 100-150 ml vruće (ne ključale) vode i popiti. Maksimalna je 1 kesicu dnevno za puni efekat. Ova kafa može dovesti ženu do velikog broja orgazama. Aktivne supstance iz kafe u jako kratkom vremenskom periodu izazivaju neverovatnu želju za odnosom tako sto pojačavaju kontrakcije vaginalnih mišića, povećavaju vaginalnu vlažnost.

Kafa za žene Pakovanje

Original metalno pakovanje kafe sadrži 8 kesica. Mi na sajtu prodajemo ORIGINALNE proizvode. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju.