Kafa za žene Prodaja Dostava CENA BEOGRAD, SRBIJA
1 Komad 800 din
Poručite

KAMAGRA

Kafa za žene 48h Gingseng Gold

Kafa za žene je prirodan način za stimulaciju žena na seks. Ova kafa za stimulaciju žena je proizvod bogato napravljen dodavanjem jedinstvenih afrodizijačkih faktora u instant kafu rafinisanu najmodernijom tehnologijom. Kafa za žene je proizvedena isključivo na biljnoj bazi,nema nikakvih nuspojava i bezbedna je za upotrebu. Gingseng kafa je napravljena od prirodnih i biljnih komponenata kao što su instant kafa, pulpa grožđa i drugi faktori afrodizijaka
1 Komad 800 din
6 Komada 4200rsd (700rsd/kom)
12 Komada 7200rsd (600rsd/kom)
24 Komada 12000rsd (500rsd/kom)
1 kesica sadrži 20g kafe Ginseng

Kafa za žene Ginseng 48h Gold Dejstvo

Kafa za žene Ginseng 48h Gold afrodizijak, sexualna stimulacija za zene namenjen ženskoj populaciji za sexualnu stimulaciju. Ova kafa sa dodatkom Ginsnga je prava stvar za žene i devojke koje imaju problema sa nadražajem u seksu. Neverovatan preparat za žene, nešto što gotovo nijedna dama neće da odbije. Kafa za žene je preparat za potenciju koji ima prijatan miris i ukus kafe a priprema se kao Nes kafa, može se dodati šećer i mleko po želji.

Kafa za žene Ginseng 48h Gold Upotreba

Kafa za žene Ginseng 48h Gold 1 pakovanje kafe od 20g pomešati sa čašom 150ml tek ključale vode i tako je vaša kafa 48h već spremna za konzumiranje. Ne preporučuje se konzumiranje više od jedne kesice kafe za žene dnevno. Konzumirati na prazan stomak ili bar 2 sata posle obroka za maksimalne rezultate. Preparat deluje nekih 30-60 minuta nakon uzimanja i dejstvo se ispoljava u narednih 48h. Znak da je dejstvo pocelo su crveni obrazi, kratak i vreo dah. 48h kafa moze dovesti ženu do velikog broja orgazama kao i do vaginalnog svršavanja.

Kafa za zene Ginseng 48h Gold Pakovanje

1 kesica sadrži 20g kafe Ginseng. Mi na sajtu prodajemo ORIGINALNE proizvode. Rok upotrebe je označen na originalnom pakovanju.