Black Widow Kapi, Preparat za Potenciju. Black Widow Kapi Prodaja Dostava BEOGRAD, SRBIJA
1 Kutija 1,500 din
PORUČI

KAMAGRA

Black Widow kapi

Black Widow kapi su jedan od novijih seksualnih stimulansa koji je isključivo namenjen ženama. Dolazi u obliku bezbojne tecnosti, bez okusa ili mirisa

Black Widow kapi Upotreba

Black Widow kapi stimuliraju žene, pojačavajući njihov seksualni nagon i želju za istim, povećavajući protok krvi kroz vaginu. Poznato je da su žene osetljivija bića od muškaraca i da imaju vrlo jaku kontrolu nad seksualnim impulsom. Zbog toga morate biti svesni činjenice da svakako morate stimulirati svoju ženu blagošću i intimnošću sa Black Widow kapima.

Black Widow kapi Delovanje

Black Widow kapi koristi fruktozu kao i melatonin, koji je glavni pokretač seksualnog impulsa kod žena. Kao rezultat toga, vagina postaje vrlo vlažna i stvara snažan seksualni nagon. Pola boce Black Widow kapi je jedna doza, što je dovoljno u 24h i ne bi trebali uzeti cijelu dozu na jednom. Iako nema nuspojava, čak ni u slučaju prekomerne upotrebe, ne preporučuje se više od 2,5 ml u 24 sata. Black Widow kapi su proizvod koji je na prirodnoj bazi, od prirodnih biljaka koje proizvode snažan seksualni impuls.

Black Widow kapi Oprez

Obavestite svog lekara o svim lekovima koje uzimate. Jedina nuspojava može se pojaviti kod žena koje imaju retke alergije. Trenutno nema nuspojava od Black Widow kapi. Za razliku od muških afrodizijaka koji nisu na primer pogodni za srčane bolesnike, Black Widow kapi mogu se dati ženama sa srčanim problemima, visokim krvnim tlakom ili drugim medicinskim poremećajima.

Black Widow kapi Pakovanje

Označen na originalnom pakovanju.
Black Widow kapi isporučuju se u bočici od 5 ml i ta količina je dovoljna za dve doze. Na temperaturi do 30°C, u originalnom pakovanju da bi se lek zaštitio od vlage i izvan domašaja dece.