ANTIMAMURLUK prodaja. KAMAGRA Prodaja Dostava BEOGRAD, SRBIJA
1 Pakovanje 2,000 din
PORUČI

KAMAGRA

Antimamurluk Opis

Jedna kesica Antimamurluka sadrzi sledece sastojke:
Taurin (500 mg)
Vitamin C (500 mg)
Suvi ekstrakt semena guarane – min. 22% kofeina (200 mg)
Suvi ekstrakt lista zelenog caja (100 mg)
i druge pomocne supstance do 10 gr.

Antimamurluk Dejstvo

Antimamurluk je praskasti mix sa ukusom limete, sadrži pažljivo odabrane supstance biljnog porekla koje snazno eliminisu simptome mamurluka. Antimamurluka sadrzi kombinaciju taurina, vitamin C, ekstrakta guarane i zelenog caja. Taurin je aktivna komponenta koja ima antioksidativna i detoksikaciona svojstva. Antimamurluk pomaze da se odlozi pocetak umora i odrzava nivo energije tokom duzeg perioda intezivnog napora. Vazan je za energetski metabolizam i transformaciju hrane u energiju. Doprinosi zastiti celija od slobodnih radikala i oksidaciji celija. Antimamurluk podrzava vitalnost i energicnost organizma. Vitamin C odrzava normalnu funkciju imunog sistema tokom i nakon intenzivnog fizickog napora. Neophodan je za odrazavanje energije i opste vitalnosti organizma. Guarana je prirodni antioksidans i stiti organizam od oksidativnih ostecenja. Sadrzi kofein koji doprinosi fizickoj aktivnosti tokom napora visokog intenziteta i povecava budnost organizma. Zeleni caj se interno koristi kod stomacnih tegoba, migrena i simptoma umora.

Antimamurluk Indikacije

Snazni simptomi mamurluka (glavobolja, mucnina i nagon na povracanje, malaksalost i umor, dehidratacija – jaka zedj, depresija, anksioznost…itd) nakon prekomerne upotrebe alkohola i nemogucnost obavljanja tekucih dnevnih aktivnosti.

Antimamurluk Upotreba/Doziranje

Antimamurluk preporucena dnevna doza je 2 kesice dnevno uz redovne obroke. Praskasti mix iz jedne kesice Antimamurluka rastvoriti u 100 - 200 ml vode odmah nakon prestanka konzumiranja alkohola. Sadrzaj iz druge kesice na isti nacin rastvoriti i popiti odmah nakon budjenja. Kod stalnih konzumenata alkohola se savetuje svakodnevna kontinuirana upotreba bez ogranicenja.

Antimamurluk Neželjena dejstva

Praskasti mix Antimamurluk je napravljen u potpunosti od prirodnih sastojaka. Neželjena dejstva ili nuspojave nisu do sada uocene ili ne postoje.

Antimamurluk Nacin Čuvanja

Zatvorenu kesicu Antimamurluk cuvati na tamnom i suvom mestu, na sobnoj temperaturi. Ne izlagati direktno suncevoj svetlosti.

ANTIMAMURLUK Rok upotrebe

Označen na originalnom pakovanju.

ANTIMAMURLUK Pakovanje

Jedna kesica Antimamurluka sadrzi 10 gr praskaste materije.
Kutija sadrzi 10 kesica.